HEALTH CORNER

HEALTH CORNER Snel en lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 77 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Health Corner. Meer weten? Ontdek meer

4 jun 2022 om 21:23 De Ghormesabzi was heerlijk maar ik had heel veel rijst en maar een klein beetje van de kruidensaus met bonen champignons en limoen. Die verhouding vond ik niet helemaal kloppen. Dolme witte kool was heeerlijk!
30 mei 2022 om 19:33 I ordered Zereshk polo. It's a well known Iranian dish. But I cannot say anything good about the food that they delivered to me. They used Indian rice. Iranian rice is known for its good smell. And the Vegan chicken was like a rubber. Awful
21 mei 2022 om 21:04 I ordered the vegan filled eggplant with minced meat. They failed to mention that it contains walnuts, I had an allergic reaction. for me as an allergic person, this is life threatening. I called the restaurant, they didn’t apologise and were no help
21 feb 2022 om 15:34 Tasty food as always :) and prepared on time. thanks !
13 feb 2022 om 19:41 erg lekker! en forse porties
2 feb 2022 om 14:13 Nice food Too long delivery time 50+
25 jan 2022 om 13:26 Goede kwaliteit van eten. Helaas een van de bijgerechten vergeten in de de bestelling.
12 jan 2022 om 19:30 Dat was echt heerlijk!! Ik ga zeker vaker bestellen.
10 jan 2022 om 21:37 Heul lekker eten!!
20 dec 2021 om 14:25 Super op tijd! En wat was dit heerlijk, heb van elke hap genoten.
11 nov 2021 om 1:00 Heerlijk
11 sep 2021 om 14:24 Zereshkpolo en Iraanse dessert besteld. Was heerlijk, ruime porties. Vriendelijke bezorger. Levering duurde iets langer dan aangegeven.